Ystad Seniorevent 15 oktober 2019

Bodil Jönsson

Bodil Jönsson

Bodils föreläsning handlar bland annat om hur man kan tänka kring tid när man börjar bli gammal. Årsrik. Det finns en vitt utbredd föreställning om att ålderdomen är en eländig tid – men är den verkligen det? I vår tid?"

Ystad Seniorevent i 2019

Tillsammans med länets pensionärsorganisationer och samarbetspartner kommer vi att bjuda på en händelserik dag där nytta blandas med nöje.

Välkomna att medverka som utställare på Ystad Seniorevent den 15 oktober i Bollen.

Vi har den stora glädjen att presentera Bodil Jönsson och Peppe Eng som kommer att underhålla under dagen.

Som utställare erbjuds ni här en unik möjlighet att möta och inspirera invånare i kommunen, ge vägledning, informera och inspirera mässans alla besökare.

Välkommen som utställare!

Peppe Eng

Peppe Eng

Peppe sköter det som händer på scenen, mellan föredragen så bjuder han på anekdoter från sin tid på TV och då kanske mest när han gjorde en bejublad insats i "Lets Dance".

I monterpriset ingår:

Heltäckande matta, bakvägg i tyg, framdragen el, ståbord, sittpall samt internet.
Har ni andra önskemål än det vi erbjuder i vårt standardpaket kontakta vår projektledare.

Det går bra att direktboka er monterplats på
www.massupport.se/tjanster/seniorevent

Senioreventet är det helt kostnadsfritt för besökarna både på mässan, föreläsningarna och uppträdanden.

Samtliga belopp i SEK och exklusive moms.

50% av nettobeloppet faktureras vid bokningstillfället, resterande belopp faktureras 30 dagar innan eventets startdatum.

Bokningar gjorda med mindre än 30 dagar före mässans start faktureras med hela summan 10 dagar netto.


Monteralternativ

Montrarna finns i standardstorlekar 4 kvm, 6 kvm, men önskas andra mått går det att ordna, skriv era önskemål i beställningsformuläret eller tala med berörd projektledare.

I montern ingår antracitgrå matta, ståbord 115cm högt, 60cm i diameter, svart barstol, 10A el samt en 2,5 meter hög bakvägg i svart tjockt moltontyg.

Beträffande bakväggen går det bra att fästa i tyget med tejp. Överst på väggen ligger en stång där tyget är fäst i den går det utmärkt att hänga saker antingen med tråd eller klämmor, fråga monterservicen på plats för att låna saker för detta.

Vill ni göra en backdrop eller om ni har en så rekommenderar vi att det håller bredden som montern håller (2m för en 4kvm, 3m för en 6kvm osv.) Maxhöjd bör inte överstiga 2,5m annars finns det inga begränsningar.

Exempel på Monter 4 Kvm

Exempel på Monter 6 Kvm

Kontakt:

Peter Lindgren
0721-62 93 58
peter@massupport.se