VI BYGGER ER MÄSSA

Vi bygger er mässa och finns med hela vägen från planering till färdig lokal. Charmen med mässor är att bygga om sportarenor, flyghangarer eller tält till oigenkännlighet. Det blir som en helt ny plats med en ny funktion.

Vi kan ta ett helhetsgrepp om mässbyggnationen och ordna allt ifrån mattor på golvet till väggsystem och montrar. Du fokuserar på helheten och vi tar hand om byggdetaljerna. Är ni intresserade av att omvandla er lokal? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Mässbyggnation från grunden

Vi hjälper dig att bygga grunden till mässlokalen, till exempel genom tygintäckningar, mattor, ström och väggar till montrar. 

Monterservice

I samband med att vi bygger er mässa har vi även en väl fungerande monterservice. När utställaren har bokat plats kan vi erbjuda en för er designad beställningssida där delar eller hela vårt sortiment finns att beställa av utställaren.

Väl på plats under mässdagarna fungerar monterservicen som den låter, en bemannad plats där utställarna kan få hjälp med det som rör deras monter. Hör gärna av dig till oss och bolla idéer kring din mässa.

Logerum, konstutställningar och vernissage

Med våra monterväggar har vi vid många tillfällen byggt annat än mässor. Vi hjälper även kulturlivet med event, som vernissage och konstutställningar. Något annat som vi flera gånger byggt är artistloger i tält och inne i befintliga lokaler. Rum med låsbar dörr är ett krav vid dessa tillfällen. Vid ett event av internationell karaktär byggde vi även ett bönerum. Snabbt och effektivt bygger vi avskiljningsväggar på event mot exempelvis kök, andra delar av lokalen eller förminskar den.

Om en butik ska byggas om utan att stänga så delar vi enkelt av butiken med en vägg som är lätt, snabb och smidig att bygga om från en timme till en annan och kunder kan fortfarande komma och handla där under ombyggnationen. För oss på Mässupport är det det viktigt att erbjuda en lösning efter just era behov, oavsett om du ska anordna en mässa eller hålla i en utställning.

SAAB Arena under Näringslivsmässan 2016.

SAAB Arena under Näringslivsmässan 2016.