VI BYGGER ER MONTER

Behöver du en monter för demo eller uppvisning av produkter? Vi har lång och bred erfarenhet av monterbyggnationer, allt ifrån en demomonter till stora byggnationsmontrar. Vi utgår alltid från Linköping mitt i Sverige men har betydligt större arbetsfält, i dagsläget arbetar vi mest i Norden men har även uppdrag över hela Europa.

Vi arbetar med både befintliga montersystem som exempelvis BeMatrix, men många av de producerade montrarna innehåller även specialsnickrade element för att verkligen få den unika känslan i montern.

Kontakta oss för monterbyggnation

Har ni en tanke eller ett färdigt koncept? Vi löser det, vi hjälper till med 3D-design för att visualisera hur montern kommer se ut på plats. Har du redan ett koncept du är nöjd med hjälper vi till med frakt, lagring samt upp- och nedmontering. Inget är som bekant konstant, vill du utveckla din befintliga monter kan vi hjälpa till med många kreativa lösningar. Att bygga monter är både roligt och givande, när det görs rätt. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare med just din monter.

Motala monter

Motalamontern på Subcontractor 2018.