Är du vår nya stjärna?

Personal Thom Andersson Sv

Thom Andersson

thom@massupport.se

Lagret 220616 12

Lediga tjänster

  • Inget i dagsläget men det går att alltid skicka in en spontanansökan! 

Då vi är intresserade av olika typer av kompetens och både dig som vill arbeta heltid men också dig som vill arbeta extra på timmar tar vi alltid en diskussion kring våra tjänster för att de ska passa både dig och oss på bästa sätt. För alla våra tjänster behöver du ha minst b-körkort och kunna svenska i tal och skrift. Du ska vara självgående och tycka om att arbeta fysiskt. Du ska också ha en känsla för detaljer och kvalitet då vi alltid levererar med en mycket hög lägstanivå. Vi är också intresserade av att komma i kontakt med dig som bor någon annanstans än i trakterna kring Linköping då vi har många projekt runt om i Sverige.

 

Att jobba på Mässupport

Att arbeta på hos oss innebär en del resor och oregelbundna arbetstider då vi arbetar när våra kunder behöver, där de behöver oss.

Det finns egentligen ingen typisk arbetsdag på Mässupport men några av de arbetsuppgifter som du kommer att få jobba med är till exempel:

  • Bygga och riva tält
  • Lägga matta, resa mässmontrar och allt annat som hör en mässa till.
  • Transportera och hantera eventmöbler och tillbehör
  • Bygga, riva och transportera mässor och montrar

Skicka en spontanansökan eller frågor till mikael@massupport.se, 


Fler artiklar

Tältbygge Sommar 2022

Tips för att lyckas som en tältmontör

Tältbygge i Ljungby sommaren 2022

Mässmonter 2023

Bygga en lyckad monter på mässa

Bygga en lyckad mässmonter

Massbyggnation Blogg

Utmaningar inom mässbyggnation

Det är ofta svårt att få ihop alla rörliga delar när man bygger en mässa. Vi på Mässupport delar med oss av några tips och saker man bör tänka på!

Many Transport Trucks Parked Service Station Sunset Ai Generative

Mässans logistik: En djupdykning i transport och utmaningar

När du går in genom entrén till en mässa och ser alla de imponerande montrarna, produktdemonstrationerna och människorna som myllrar omkring tänker du sannolikt sällan på all den planering, logistik och transport som ligger bakom för att få allt på plats.

Wooden Infinity Shape With Circular Business Economy Environment Icons White Background Future Sustainable Investment Growth Reduce Environmental Pollution Concept

Hållbarhet på mässor - Hur ditt företag kan bidra till en grönare framtid

I en värld där miljömedvetenhet blir allt viktigare, spelar även mässindustrin en kritisk roll. Att organisera och delta i mässor innebär ofta en omfattande användning av resurser - allt från material för montrar till energiförbrukning. Därför är det viktigt att alla tar ansvar och gör vad de kan för att effektivisera energiförbrukning och materialspill.