Tips för att lyckas som en tältmontör

Personal Thom Andersson Sv

Thom Andersson

thom@massupport.se

Tältbygge Sommar 2022

Tips till framtida tältmontörer

Vid uppbyggnad av tält samt vid montering behöver man tänka igenom och sätta en bra struktur samt plan för att lyckas enkelt och tidseffektivt, detta brukar vara ett ganska återkommande problem om man ignorerar struktur och planering.

De som verkligen lyckas i tält-branschen är hårt arbetande, positiva och drivna människor. Varje dag är sig olik och det är verkligen omväxling under dagarna.

Vi har ett flertal olika tjänster och produkter vi arbetar inom området "tältmontage" och med mycket produkter och tjänster inom tält kommer vi behöva anställa fler tältmontörer framöver, vi ser redan nu ett stort behov och intresse från våra kunder och samarbetspartners.

Tips & tankar framåt

1. Följ alltid instruktionerna och jobba hårt för varandra, visa ödmjukhet och peppa varandra!

2. Tältmontör är ett av yrkena på framfart där fotfästet blir viktigt, hur ser det ut idag? hur ska det ser ut imorgon?

3. Det finns ingen nackdel om du gått en praktisk linje på gymnasiet utan detta kommer du gynnas av.

Vad arbetar en tältmontör med mer konkret och kommer jobba med på Mässupport? Arbetsuppgifter kommer innehålla både arbetsmoment på vårt lager, så som t ex packning till kunder, samt montage av tält och transporter till kund.
För att passa in hos oss ska du vara trevlig, i fysisk form och inte ogilla att svettas samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara social och serviceminded.

Vi på Mässupport har alla storlekar på tält, både för det lilla och stora eventet. Allt är och gäller för uthyrning, bland annat hyr vi ut Easy up tält och vi är även andra produkter som är intressanta inom området "tält".

Vid tältuthyrning och montering av detta behöver ni befinna er i Östergötland eller i närheten för de ska bli möjligt.

Vår tanke är att bli fler inom montering så sök eller tipsa om vår tjänst som tältmontör eller tältbyggare på Mässupport.

En typiskt arbetsdag skulle kunna se ut som nedan:

  • Bygga och riva tält
  • Transportera och hantera eventmöbler och tillbehör
  • Bygga, riva och transportera scen

Mässupport13

Fler artiklar

Lagret 220616 12

Är du vår nya stjärna?

Vi är inne i en mycket expansiv period och söker därför fler kollegor till vår verksamhet i Linköping.

Mässmonter 2023

Bygga en lyckad monter på mässa

Bygga en lyckad mässmonter

Massbyggnation Blogg

Utmaningar inom mässbyggnation

Det är ofta svårt att få ihop alla rörliga delar när man bygger en mässa. Vi på Mässupport delar med oss av några tips och saker man bör tänka på!

Many Transport Trucks Parked Service Station Sunset Ai Generative

Mässans logistik: En djupdykning i transport och utmaningar

När du går in genom entrén till en mässa och ser alla de imponerande montrarna, produktdemonstrationerna och människorna som myllrar omkring tänker du sannolikt sällan på all den planering, logistik och transport som ligger bakom för att få allt på plats.

Wooden Infinity Shape With Circular Business Economy Environment Icons White Background Future Sustainable Investment Growth Reduce Environmental Pollution Concept

Hållbarhet på mässor - Hur ditt företag kan bidra till en grönare framtid

I en värld där miljömedvetenhet blir allt viktigare, spelar även mässindustrin en kritisk roll. Att organisera och delta i mässor innebär ofta en omfattande användning av resurser - allt från material för montrar till energiförbrukning. Därför är det viktigt att alla tar ansvar och gör vad de kan för att effektivisera energiförbrukning och materialspill.